Štampači za keramiku

digital ceramic printing technology
Veliko iskustvo sa štampacima za keremiku donosi viši nivo kvaliteta i stabilnosti

Svaki štampac koji koristi dvo-komponentni toner može se modifikovati. Zbog specificnosti tonera za keramiku nemaju svi mogucnost da se prilagode potrebama kvaliteta, samo reprodukcije. Pre 15 godina, kao jedina ponuda nalazio se cuveni Canon CLC 11xx. Dugo godina neprevazidjeni štampac, visokog kvaliteta i niske cene davao je veoma dobre rezultate. Trenutno, na tržištu se ne nalazi Canon takvih performansi. C1 je model najcešce pokušavan da se prilagodi ovoj vrsti štampe ali bez uspeha.

Proizvodjaci, kao što su Konika-Minolta i Xerox,mogu se modifikovati ali rezultati im nisu dovoljno kvalitetni I pored svih teškoca koje postoje u ovoj tehnologiji, mi smo se opredelili za Ricoh modele.

Ricoh je renomirani proizvodac štampaca, multifunkcionalnih uredaja i fotokopir mašina. Za modele koje smo odabrali, iz široke palete Ricoh štampaca, nije potrebno veliko iskustvo za upotrebu. Naravno sama modifikacija iziskuje profesionalizam i iskustvo u ovoj oblasti, te vam s toga ne preporucujemo da se upuštate u ovaj posao sami ocekujuci kvalitet koji je moguce postici.

Modeli u našoj ponudi: - Ricoh Aficio SPC 430 A4 format Nov - Ricoh Aficio SPC 830 A3 format Nov - Ceramprint 1000-4 A3+ (SRA3) format Nov

Modeli koji se mogu modifikovati uz strucno lice po porudžbini: - Ricoh Aficio MPC 2500/3000 - Ricoh Aficio MPC 3001/3002

Nazovite radi bližih informacija.

Share